Jacek
dopiero zaczynam

|
 |
« Odpowiedz #495 : 09 Marzec 2010, 20:24:28 » |
|
O to ekstra  To wrzuć na hotfile.com to pobierzemy sobie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
żaba
gaduła jestem

|
 |
« Odpowiedz #496 : 09 Marzec 2010, 21:54:57 » |
|
Hmm, sęk w tym, że one są jeszcze na nagrywarce i muszę je najpierw przegrać na płytę, żeby w ogóle móc coś z tym robić. Ale postaram się to zrobić jak najszybciej i wrzucę gdzieśtam  Gdzie będziecie chcieli.
|
|
|
|
|
|
"A żagle sztuki górować będą nad morzem kiczu I choćby tysiące bałwanów nad nimi ryczało To nie ugnie się maszt... O nie."
|
|
|
kaja
trochę piszę

|
 |
« Odpowiedz #497 : 10 Marzec 2010, 05:25:19 » |
|
Mi sie marzy zeby sie pozbyli Mcphersona ale niestety to nierealne. Bo Baltorczyk bedzie tez gral w marcowych i kwietniowych nagraniach. Jego postac mnie strasznie wkurza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
symbiosis
dopiero zaczynam

|
 |
« Odpowiedz #498 : 10 Marzec 2010, 13:14:44 » |
|
"Spadkobiercy" bez McPhersona to by nie było to samo. Jedna z przodujących postaci, no ale każdy ma swoje upodobania i gust. Mi np. zupełnie nie podchodzi ten cały Dreyfus, od czasu do czasu ma momenty które są podchodzące ale naprawdę rzadko. @ żaba : jeśli będziesz wrzucać to obojętnie na co tylko nie na hotfile. Nie wiem dlaczego transfer z tego hota mam 7-8 KB/s albo w ogóle przerywa połączenie. No to taki mój pierwszy post, choć śledzę wątek od dłuższego czasu. Pozdrawiam wszystkich.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
helena90
trochę piszę

|
 |
« Odpowiedz #499 : 10 Marzec 2010, 14:00:58 » |
|
Co wy Drejfus jest super no na kochanka to nie zabardzo, ale jako kumpel do pogadania to tak. Z nim jest tyle smiechu ten jego absurdalny humor mi sie podoba. A ten Mcpherson to ani na to a ni na tamto sie nie nanadaje. Pijaczyna jedna tylko bluzni i pije i mysli, ze jest smieszny i pozadny. W nastepnym odcinku sie okaze, ze tylko takiego gra pozadnego. Staruch jeden. Jak Harriet nie bylo to Dorin podrywal, a jak Harriet wrocila to znow sie na nia przezucil. Uwazam wogole, ze on jest oblesny i wogole zadnej klasy nie ma. Kiedys go nie bylo w serialu i bylo fajnie. A do innych facetow nie mam zadnych zaszczezen z kazdym bym sie z checia umowila i nie tylko oprocz z Mcphersonem tylko obciach i wioche robi i nic dziwnego jak powiedzial Jonathan, ze kobiety nie chca z nim miec dzieci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tommyrulez
trochę piszę

|
 |
« Odpowiedz #500 : 10 Marzec 2010, 15:23:23 » |
|
hotfile jest ok ja byłbym szcześliwy mając upa na hotfile chyba działa najlepiej wraz z megauploadem (na megauploadzie można upać party nawet do 1 GB w jednym linku) byleby nie na rapidshare ani na żadne dziwne speedyshare i inne cuda bo te badziewia tragicznie chodzą  (
|
|
|
|
|
|
|
|
|
symbiosis
dopiero zaczynam

|
 |
« Odpowiedz #501 : 10 Marzec 2010, 15:42:14 » |
|
@ tommyrulez: do megaupload absolutnie nie mam zastrzerzeń. A co do rapida to wiadomo, że bez premium konta nie zawsze możesz ściągnąc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zakręcona
znawca tematu

Śmiech jest dla duszy tym samym czym tlen dla płuc
|
 |
« Odpowiedz #502 : 10 Marzec 2010, 20:13:48 » |
|
" tato, dlaczego oni trzymali mnie w łazience? Prosiłem, by trzymali cię w higienicznych warunkach, zrozumieli to zbyt dosłownie"  " po prostu otwieram usta i jedzie! ", "przepraszam to już zupełnie bez mózgu poleciało" 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 10 Marzec 2010, 20:33:20 wysłane przez zakręcona »
|
|
„Chciałby nad poziomy człek, a tu ciągle niż, Nie uciągnie pusty łeb ciężkiej dupy wzwyż”.
|
|
|
tommyrulez
trochę piszę

|
 |
« Odpowiedz #503 : 10 Marzec 2010, 21:49:14 » |
|
@ symbiosis co do rapida to ściąganie nie jest zabardzo problemem bo można zapodać linki do jdownloadera a on sobie już sam znajdzie luke w wolnych slotach ale czekać milion lat świetlnych mi sie nie chce hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaska
Gość
|
 |
« Odpowiedz #504 : 11 Marzec 2010, 08:21:51 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zzoska
|
 |
« Odpowiedz #505 : 11 Marzec 2010, 11:36:55 » |
|
A! Dzięki Kaśka, właśnie na to czekałam 
|
|
|
|
|
|
"Kiedy ktoś jest głupi to nie rozumie świata, kiedy ktoś jest mądry to świat go nie rozumie. I co, warto się uczyć?"
|
|
|
|
Kaska
Gość
|
 |
« Odpowiedz #506 : 11 Marzec 2010, 14:49:38 » |
|
ja czekam na ostatni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tommyrulez
trochę piszę

|
 |
« Odpowiedz #507 : 11 Marzec 2010, 16:42:42 » |
|
a co jest z odcinkiem 107 ?? (czy to sie liczy jako ten powtórkowy ?? )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DrunktuS
dopiero zaczynam

|
 |
« Odpowiedz #508 : 11 Marzec 2010, 23:11:38 » |
|
Tak, odcinek 107 to przypomnienie najlepszych występów gości 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zakręcona
znawca tematu

Śmiech jest dla duszy tym samym czym tlen dla płuc
|
 |
« Odpowiedz #509 : 12 Marzec 2010, 15:06:41 » |
|
DrunktuS masz nagrany odcinek 109 ze świetną sceną kłótni i robienia sałatki owocowej? Jeśli tak, to bylibyśmy wdzięczni za udostępnienie 
|
|
|
|
|
|
„Chciałby nad poziomy człek, a tu ciągle niż, Nie uciągnie pusty łeb ciężkiej dupy wzwyż”.
|
|
|
|